Home
Facebook Instagram

Pinkstertoernooi voor De Scharrelberg

Pinkstertoernooi voor De Scharrelberg Biddinghuizen - 10 april 2008.  Van donderdag 8 t/m maandag 12 mei organiseert BAS-tennis weer haar jaarlijkse Pinkstertoernooi voor het goede doel. Dit jaar is er wederom gekozen voor dierenpark “De Scharrelberg” als goed doel.

De voorbereidingen voor het Pinkster-Open toernooi zijn al weer in volle gang. De website is inmiddels al een paar weken in de lucht en ook de inschrijfformulieren en de posters beginnen in Biddinghuizen en omstreken te circuleren, zodat iedereen zich weer kan inschrijven voor het gezelligste tennistoernooi in Flevoland.

Negende keer
BAS-tennis organiseert nu al weer voor de negende keer een tennistoernooi met Pinksteren voor het goede doel. Vorig jaar is er gekozen voor het vervangen van het hekwerk bij dierenpark “De Scharrelberg”. De omrastering van het dierenpark moest vanwege de slechte staat vervangen worden. Vorig jaar heeft het toernooi al een groot gedeelte van de kosten voor het vervangen van het nieuwe hekwerk opgebracht. Het hek is inmiddels dan ook al vervangen. Dit jaar willen we de rest van het bedrag bij elkaar tennissen met de hulp van deelnemers en sponsors.

Begrip
Het tennistoernooi is inmiddels een begrip bij de tennisliefhebbers in Flevoland. Zoals voorgaande jaren worden er, naast het dubbel en mix toernooi, weer een veiling en een loterij georganiseerd. Ook voor de jeugd zal er weer van alles te doen zijn. Ideeën voor het toernooi, sponsors en vrijwilligers kunnen we natuurlijk altijd gebruiken. Schroom niet en bel Ate Veenstra de voorzitter van de Pinkstertoernooicommissie, tel.nr. 06-20617855 en bied je hulp en ideeën aan.

U kunt zich inschrijven voor dit toernooi via http://www.bastennis.nl/scharreltoernooi

BAS Tennis

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat