Home
Facebook Instagram

BAS Tennis organiseert pinkstertoernooi

BAS Tennis organiseert pinkstertoernooi Biddinghuizen - 2 februari 2011.  Tijdens het pinksterweekend van donderdag 9 tot en met maandag 13 juni 2011 wordt er bij BAS-Tennis weer getennist voor een goed doel, alweer voor het 12e jaar op rij.

In het jaar 2000 werd begonnen met de huidige opzet, 4 jaar met het doel om Erik-Martijn Ruitenberg aan de para-olympische spelen in 2004 mee te kunnen laten doen. Vanaf 2004 is er 3 jaar voor het Colombinehuis gespeeld, daarna 2 jaar voor kinderboerderij De Scharrelberg. De afgelopen 2 jaar was het goede doel de eigen vereniging en is er getennist voor de serre.

Voor het komende toernooi is weer contact gezocht met het Colombinehuis. Er wordt getennist voor de “buitenboel”, zoals een tuinset, een terras, parasols, zonwering, etc.

Alle opbrengsten komen hieraan ten goede, zowel de inschrijfgelden als de opbrengsten van de veiling, loterij en andere activiteiten die tijdens het toernooi worden georganiseerd.

Van zaterdag tot en met maandag wordt de catering wederom verzocht door snackwagen ‘De Tussenstop’. De snackwagen die sinds begin 2009 te vinden is op het industrieterrein van Biddinghuizen en ook vorig jaar de inwendige mens verzorgde op het Pinkstertoernooi.Het Colombinehuis kan ook nog veel donateurs gebruiken. De kosten om één kind één dag te herbergen en te vermaken zijn € 35,=. Als we dus tijdens het toernooi veel nieuwe donateurs weten te vinden, of nog mooier, als ieder Biddinghuizer gezin donateur zou worden, dan zouden we gezamenlijk heel veel ‘zorgkinderen’ uit Nederland met ouders, broertjes en zusjes een enorm plezier doen.

Uiteraard kan iedereen tijdens het Pinksterweekend bij BAS-Tennis donateur worden van het Colombinehuis, maar als je nu direct actie wil ondernemen kan dat ook, surf naar
http://www.colombinehuis.nl/sponsors/word_donateur.php
en wordt per direct donateur. Uiteraard kun je hier ook lezen wat de Stichting Het Colombinehuis doet en welke bijzondere activiteiten er worden georganiseerd.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat