Home
Facebook Instagram

Stichting Inpetto ontvangt cheque van € 6.150

Stichting Inpetto ontvangt cheque van € 6.150 Biddinghuizen - 4 juni 2012.  Het Pinkstertoernooi 2012 van BAS-Tennis in Biddinghuizen stond in het teken van de Stichting Inpetto. Van donderdag 24 mei tot en met maandag 28 mei is er bij prachtig weer sportief gestreden om een plaatsje op het erepodium.

Vanaf zaterdag werd er vanaf 09.00 uur getennist tot soms 02.00 uur in de nacht, de kantine ging pas om 03.30 uur dicht.

In 12 onderdelen werd gestreden door 169 spelers die samen 131 koppels vormden. In de hoogste categorieën waren de winnaars Peter Ruiter en Arjen Woltjer in de heren dubbel 3-4, Esther Morren en Sanne van Velde in de dames dubbel 5-6 en Sjoerd van de Pol en Nicolet Broekhof in de mix 4-5.

Alle opbrengsten kwamen ten goede aan het goede doel: het inschrijfgeld, de traditionele loterij en veiling en de bingoronden. De catering was dit jaar in eigen handen, van zaterdag tot en met maandag was er vanaf 12.00 uur konden er heerlijke belegde paninies, broodjes en andere lekkernijen worden gegeten. Totale omzet van de catering was in 3 dagen tijd ruim € 2.100.

Uiteindelijk kon na afloop van het toernooi een cheque van € 6.150 worden overhandigd door Petra Sandee aan Richard Balk van de Stichting Inpetto. Het bedrag zal worden besteedt aan “stille wensen” uit de gemeente Dronten en het liefst uit Biddinghuizen.

Zowel de Pinkstercommissie als de Stichting Inpetto hoopt dat er de komende tijd een aantal “stille wensen” uit Biddinghuizen worden aangemeld op de website www.stichting-inpetto.nl, op deze website is ook alle informatie over de stichting te vinden.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat