Home
Facebook Instagram

Padel Ladies Night

Padel Ladies Night Biddinghuizen - 20 oktober 2017.  Altijd al een keer padel willen spelen? Dit is je kans en doe gratis mee aan de ladiesnight padel.

Op vrijdag 20 oktober organiseert BAS Tennis een ladiesnight padel. Dames die kennis willen maken met deze nieuwe sport of al padel spelen en gezellig een balletje willen slaan zijn vanaf 19.00 uur welkom op het park


Op vrijdag 20 oktober organiseert BAS Tennis een ladiesnight padel. Dames die kennis willen maken met deze nieuwe sport of al padel spelen en gezellig een balletje willen slaan zijn vanaf 19.00 uur welkom op het park. Voor de dames die nog niet bekend zijn met padel wordt een korte clinic gegeven waarbij je bekend wordt gemaakt met de bijzonderheden van padel en je kan oefenen op de padelbaan. Na de clinic zal een klein toernooi worden georganiseerd waarbij je met wisselende partners padel speelt. Deelname aan de ladiesnight staat open voor dames die geïnteresseerd zijn in padel.
 
De ladiesnight is voor zowel leden als niet leden gratis. Voor hapjes tijdens de avond wordt gezorgd, de overige consumpties zijn voor eigen rekening. Bij BAS Tennis kan alleen worden betaald middels PIN. Opgeven voor de ladiesnight kan tot woensdag 18 oktober door een mail te sturen naar padel@bastennis.nl met als onderwerp ‘opgave ladiesnight padel’.

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat