Home
Facebook Instagram

Pinkstertoernooi bij BAS-Tennis

Pinkstertoernooi bij BAS-Tennis Biddinghuizen - 18 maart 2016.  Het traditionele Pinkstertoernooi bij BAS-Tennis in Biddinghuizen wordt gehouden van 12 mei 2016 tot en met 16 mei 2016 op het tenniscomplex op sportpark De Schelp in Biddinghuizen.

De organisatie verwacht dat er ook dit jaar weer leuke en spannende wedstrijden gespeeld worden in de dubbel en de mix 17+.

Na het succes van vorig jaar wordt er ook nu weer een ouder/kindpoule georganiseerd. Bovendien zijn er weer diverse activiteiten voor het hele gezin.

Goede doelen
Net als alle voorgaande jaren gaat de opbrengst van het tennistoernooi naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor twee doelen. Het eerste doel is het dierenpark De Scharrelberg. Het biedt plaats aan een groot aantal dieren, waaronder een pony, schapen, kippen, geiten en konijnen. De Scharrelberg dankt haar bestaan aan vrijwilligers en sponsoren. Het tweede goede doel is het jubileumfeest van BAS-Tennis. De vereniging bestaat 50 jaar en op 10 september wordt er een groot feest gehouden.

In Biddinghuizen is het Pinkstertoernooi inmiddels een begrip. Kenmerkend aan dit toernooi is dat iedereen kan meedoen. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een tennisvereniging. Ondanks dat er flink gestreden wordt op de baan, staat uiteindelijk de gezelligheid en de opbrengst voor het goede doel voorop.

Opgeven voor het toernooi kan via http://www.toernooi.nl -> Pinkstertoernooi 2016

BAS Tennis

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat