Home
Facebook Instagram

Inschrijven Brr Competitie is gestart!

Inschrijven Brr Competitie is gestart! Biddinghuizen - 3 februari 2020.  De brr-competitie staat alweer voor de deur, die begint op vrijdag 28 februari. Deze competitie is bedoelt om mensen toch te laten tennissen/padellen in de koudere periode en als voorbereiding op de competitie. Je kan jezelf opgeven voor tennis en/of padel. Alle combinaties zijn mogelijk bij de inschrijving (man/man, vrouw/vrouw en man/vrouw).

Heb je geen partner, geef je dan ook op en we gaan kijken of er een koppel gevormd kan worden.

De koppels worden ingedeeld in poules die ingedeeld zijn op niveau door de commissie. Afhankelijk van het aantal koppels worden er meerdere poules gevormd naar inschatting van sterkte. Uitgangspunt is om zoveel mogelijk spannende partijen de baan op te krijgen. We spelen de partijen niet in sets, maar alleen in games. Dit betekent dat de wedstrijden maximaal een uur duren, zodat we zoveel mogelijk kunnen spelen. Een wedstrijd kan dus eindigen in bijvoorbeeld 10 games voor en 5 games tegen.

Er wordt gespeeld op vijf verschillende vrijdagen in de maanden februari en maart. De bedoeling is dat iedereen op zoveel mogelijk vrijdagen aan het spelen komt.

De ballen worden dit jaar geregeld door de wedstrijdcommissie en dat brengt helaas ook kosten met zich mee. We vragen aan iedere deelnemer daarom een bijdrage van €2,50 per onderdeel. Dit bedrag kan iedereen dan via de pin betalen in de kantine. Wel is het zo dat je als koppel ingepland kan worden voor een kantinedienst voor een vrijdagavond. Heb je een voorkeursavond? Geef dit dan even aan bij de inschrijving bij het kopje ‘opmerkingen’.

Inschrijven kan tot en met zondag 16 februari! Geef je dus snel op! 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat