Home
Facebook Instagram

Erik Olympic in volle gang

Erik Olympic in volle gang Biddinghuizen - 7 juni 2003.  Het Erik Olympic tennistoernooi is sinds vrijdag weer volop op gang en net als vorig jaar is er schitterend weer.

Tijdens het dubbelstoernooi wordt via diverse acties en sponsors geld bijeengebracht ten behoeve van de stichting Erik Olympic.

Finales op 2e pinksterdag
Er wordt gespeeld in dubbel en mixed-dubbel verband, waarbij er toegewerkt wordt naar de finalewedstrijden maandag aanstaande. Bij verlies zijn de deelnemers echter niet direct uitgetennist, omdat er ook een verliezersronde wordt gehouden.Amusement
Naast een loterij zijn er diverse activiteiten voor de deelnemers. Zo is er zaterdagavond een feestavond georganiseerd. Tijdens het toernooi zal ook Paul Haarhuis langskomen om diverse demonstraties te geven. Verder zijn de deelnemende spelers ook veelal van hoog niveau; diverse B-spelers hebben de weg naar Biddinghuizen weten te vinden, wat de amusementswaarde voor toeschouwers verder verhoogt.Het toernooi duurt tot en met maandagmiddag en wordt gehouden op het complex van BAS Tennis aan de Sportlaan.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat