Home
Facebook Instagram

Nieuwsbrief 4e kwartaal 2021

Biddinghuizen - 1 november 2021.  BAS Tennis & Padel
Nieuwsbrief 4e kwartaal 2021


Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief lijkt het erop dat we steeds minder hoeven te schakelen met de beperkingen omtrent het Covid-19 virus. We dienen echter nog steeds wel mee te gaan in de restricties opgegeven door de overheid. Vooralsnog is dat nu de QR codes welke bij een ieder  moeten checken bij het zitten in de kantine. Aangezien we de kantine als afhaalpunt gebruiken hoeven wij daarvoor geen QR code check te doen. De competitieteams kunnen uiteraard wel vragen aan hun tegenstanders de QR code te tonen bij het zitten in de kantine, zodat ze dan rekening kunnen houden met de eventuele afstand van 1,5 meter
 
Nieuwe aanwinst onderhoud

 
Met gepaste vreugde kunnen we jullie mededelen dat het regelmatig onderhoud aan de padelbanen vanaf heden wordt uitgevoerd door ons nieuwe lid Maarten Heij. Hij zal er op toezien dat de padelbanen de aandacht verdienen zoals opgesteld in het onderhoudscontract met Padelbouw. Welkom en veel succes met de voldoening in je functie!!
 
Aandachtspunten
 
Een herhaalde oproep aan de padellers onder ons: het is en blijft van belang dat jullie aandacht schenken aan het vegen van de banen na een partijtje. De vegers hangen altijd in de buurt van de baan dus vergeet dat niet te doen.
 
Ook niet leden kunnen tennis- en/of padelbanen huren via ons reserveringssysteem. Het kan dus voorkomen dat je onbekenden op ons terrein ziet. Help hen en voorzie hen van adviezen als je zelf op de vereniging bent en laten we allen er op letten dat de laatste bezoeker even de deuren en hekwerken checkt of die ook daadwerkelijk zijn afgesloten.
 
Algemene Ledenvergadering (ALV) najaar 2021
 
Elk jaar organiseren we een voorjaars ALV en een najaars ALV. In de najaar ALV bespreken we onder anderen de begroting voor het komend jaar. Ook is de ALV een uitstekend moment om je stem te laten horen en/of opmerkingen te plaatsen of een voorstel te doen. We zien jullie graag op 25 november in ons clubhuis om deel te nemen en mee te denken met de club. Voor deze ALV is overigens wel een geldige QR code of negatief bewijs nodig, vergeet niet deze mee te nemen!
 
Verenig U!!
 
We kijken ook alweer vooruit en hebben dan ook jouw participatie wellicht nodig. Er komen mutaties in het bestuur omdat de voorzitter per Maart 2022 aan het einde van zijn termijn zit en zich niet herkiesbaar stelt.
Ook in de technische commissie komt een plaats vrij na de Padel Open 2022. Gezamenlijk dienen we wel het bestuur volledig te houden. Denk er alvast over na of jij een functie kan en wil invullen.
 
Najaarscompetities
 
De najaarscompetitie is inmiddels in volle gang en we hebben dan ook 3 tennisteams in de competities ingeschreven alsmede 3 padelteams. Kijk eens onder de subpagina competities op de website om te zien hoe de teams het doen.
 
Rabobank Clubsupport
 
Ook dit jaar doet BAS Tennis & Padel mee aan de Rabo ClubSupport. Leden van Rabobank Flevoland kunnen vanaf 4 oktober tot en met 25 oktober 2021 hun stem uitbrengen. Hoe meer stemmen er worden uitgebracht op onze club des te hoger onze bijdrage is.  Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport 
Kunnen wij rekenen op je stem? Alvast bedankt! 
 
Data om in de agenda te zetten – info volgt
 
25 november 2021 : ALV (najaar) 2021
28 november 2021 : Sluitingstoernooi
10 december 2021 : Vrijwilligersavond
14 januari 2022 : Sportieve nieuwjaarsbijeenkomst
 
Hou elkaar in de gaten en help waar nodig en kan!
 
Alles met in achtneming van de maatregelen opgelegd door de overheid.
 
Sportieve groet,
Bestuur BAS Tennis & Padel

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat