Home
Facebook Instagram

BAS Tennis start 2015 met zeer goede sfeer tijdens Nieuwjaarstoernooi!

Biddinghuizen - 17 januari 2015.  Op zaterdag 17 januari 2015 vond het Nieuwjaarstoernooi plaats bij BAS Tennis.
De voorgaande jaren werd het toernooi gehouden bij Flevoparq in Dronten. Er kon dan lekker binnen getennist worden. We hadden geen last van de harde wind, kou, regen, noem maar op.


Ook mochten we nog een kampioensteam huldigen. Tijdens de najaarscompetitie is het Mixteam kampioen geworden. Het was even wachten tot de definitieve uitslag binnen was. Het BAS team had net als een ander team evenveel punten. Bij de KNLTB moest er gerekend worden en uiteindelijk kwam het nieuws dat we een kampioensteam hebben.
Marina, Petra, Tino, Carl en hun invallers Lisette en Siet, GEFELICITEERD!
 

 
Aangezien er niet meer bij het Flevoparq getennist kan worden moest er iets anders bedacht worden. En ja, waar ga je het dan houden? Laten we het dan maar gewoon op ons eigen park houden. Bekend terrein, bekende ondergrond, lekker dichtbij. Als je een drankje wil drinken dan kan dat, je kan lekker op je eigen fietsje naar huis. Klinkt goed! Al is er één minpuntje, het weer. Je weet niet wat het weer gaat doen…… Zo half januari is meestal de tijd van kou, regen of sneeuw, wind….
 
De voorspelling was dat het de hele avond zou gaan regenen, gelukkig had buienradar het mis. De gehele avond is het heerlijk droog geweest, de wind viel mee. Koud was het wel, maar iedereen bleef lekker in beweging. De mensen kwamen met rode blosjes en warme oren van het veld af. Er werden leuke partijen gespeeld, iedereen was fanatiek, er werd veel gelachen. Als de sfeer het gehele jaar zo blijft, dan wordt het een zeer mooi jaar voor BAS Tennis. Tussen de wedstrijden door werd er gezellig met elkaar geborreld en aan het eind van de wedstrijden ook. Ook dit jaar zijn er natuurlijk een aantal fanatiekelingen uitgeroepen tot prijswinnaars. Elk jaar kijkt de wedstrijdcommissie wie er een prijsje verdiend. Wordt het iemand die de mooiste bal heeft geslagen van de avond, iemand met de meeste games of toch degene die fanatiek is maar wat aanmoediging kan gebruiken? Dit jaar zijn het de mensen geworden met de meeste en minste games. Jeroen en  Jennie waren goed op dreef. Zij pakten de meeste games. Mirjam en Monique kregen de troostprijs. Met een lekkere chocolademedaille werden zij tevreden gesteld.

(Voor alle foto's... kijk op de subpagina foto's op de site)
 
We wensen iedereen  veel tennisplezier voor het komende jaar! J
 
Wedstrijdcommissie,
Leen, Lisette, Martijn & Hester
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat