Home
Facebook Instagram

Brrr: de kop is er af en hoe!

Brrr: de kop is er af en hoe! Biddinghuizen - 16 februari 2015.  De start van deze traditionele wintercompetitie voor tennissers die het aandurven om hun talenten, enthousiasme en tomeloze vechtlust te etaleren in de eerste maanden van het jaar.

Dat is traditioneel een periode voor andere sporten, wintersporten. Dit jaar helaas weer geen ijs op de sloot wat sterk genoeg was. Dus de schaatsen bleven in het vet. De slee kon wel van zolder omdat we toch wat winters weer kregen. Natuurlijk viel dat precies samen met de start van onze eerste geplande partijen. Maar nu is het zover, de sneeuw is weggegooid en de zon deed dit weekeinde prima haar best. Hoe inspireerde die zon de deelnemers die de baan op kwamen?
Ik moet het zelf hebben van de uitslagen. De winter is ook de periode van de griep die dit jaar mijn huisje niet voorbij ging. Hoestend, de neus snuitend en nog eens en nog eens, zeer lange nachten waardoor ik het ontbijt oversloeg omdat ik maar bleef slapen, bracht ik de afgelopen week door en nog is het niet wat het behoort te zijn.
Vanmiddag (zondagmiddag) er ven lekker op uit en achter het glas van de auto genoten van mooi Nederland nabij de IJssel. Veel mensen lekker actief op pad met fiets, wandelend en te paard brachten mijn gedachten ook even bij tennis. Laat ik eens kijken op de toernooi.nl en jawel de eerste uitslagen stonden daar! Wat heb ik
(en u misschien) gemist?
 
Op de dag van de liefde speelden vier heren een spannende pot met een voor mij verassende uitslag. Speelde de liefde onder deze mannen een riool en gunden ze elkaar te veel of was het gewoon een kwestie van talent (en van mij een verkeerde inschatting). Henk en Leen versloegen in drie sets Hans en Jos (6-3 2-6 6-1) in de HD. Gezien de setstanden was het een grillige partij.
Op de zonnige zondag werden er meerdere partijen gespeeld. Ook hier zo te zien veel spanning omdat de meeste partijen drie setters waren.
GD A      Dennis + Marina – Roel + Sanne: 6 – 4, 6 – 2
GD A      Andre + Claudia – Roel + Sanne: 6 – 4, 4 - 6, 6 – 1
GD B      Jacco + Lisette – Gerrit + Petra: 2 – 6, 6 – 2, 6 – 3
HD          Hans + Jos – Sjaak + Roel: 2 – 6, 6 – 2, 6 – 3
GD B:     Jacco + Lisette – Oscar + Annette: nog niet bekend met de razende reporter
 
Komende week al op dinsdag de partij van Jacco + Lissette – Jennie + Saskia (18.30 uur). Er is dan toch niets op tv of terug te kijken bij uitzending gemist, dus het kan druk worden langs de baan!
Ook vrijdagavond om 20.30 twee partijen en zondag om 15.00 uur twee partijen in de planning. Komt dat zien.
 
Let er op om de partijen die zijn afgelast zelf te verplaatsen. Laat Lissette of Richella even weten wanneer zodat we dat op toernooi.nl kunnen plaatsen. Hiervoor is wat extra ruimte tot half april, mooie oefening voor de competitie, maar plan hier wel om heen!
 
Groet Gijs
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat