Home
Facebook Instagram

Van de Pinkstercommissie

Biddinghuizen - 7 april 2015.  Opgeven kan weer hoor voor het traditionele Pinkstertoernooi bij BAS-Tennis in Biddinghuizen. Vanaf donderdag 21 mei 2015 tot en met maandag 25 mei 2015 worden er weer vele leuke en spannende tenniswedstrijden gespeeld in de dubbel en mix 17+.


Net als voorgaande jaren gaat de opbrengst naar een goed doel. De Pinkstercommissie, heeft dit jaar gekozen voor de Stichting Voedselbank Dronten. De Voedselbank Dronten is een organisatie zonder winstoogmerk die bestaat uit mensen die op vrijwillige basis hun medewerking verlenen.  
Het pinkstertoernooi is een gezelligheidstoernooi en omdat het geen KNLTB-toernooi is, kunnen mensen met elkaar spelen die normaal gesproken qua ranking ver uit elkaar staan, ook mensen die geen lid zijn van een tennisvereniging kunnen meedoen.
Gezelligheid en de opbrengst voor het goede doel staat tijdens dit weekeinde voorop. Opgeven voor het toernooi kan via http://toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B8665BEB-9E03-48A7-BE76-D2D3BF3FD080
 
Let op: dit jaar hebben we naast de standaard categorieën een nieuwe variant in het leven geroepen: Ouder – Kind (poule)
 
De Pinkstercommissie heeft er weer zin in en hoopt jullie te ontmoeten op het tennispark in Biddinghuizen, dus geef je snel op!
 
Met vriendelijke groet,
Namens de Pinkstercie,
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat