Home
Facebook Instagram

BAS Tennis reikt Scharrelberg helpende hand

BAS Tennis reikt Scharrelberg helpende hand Biddinghuizen - 20 april 2007.  Door de storm die in januari over ons land raasde, is het hek rond dierenpark De Scharrelberg in Biddinghuizen zwaar beschadigd geraakt. BAS Tennis gaat het dierenpark helpen. De opbrengsten van Het Pinkster-Open 2007, van 24 t/m 28 mei, komen ten goede aan een nieuwe omheining.

De omrastering van het dierenpark met een lengte van 550 meter, moet in verband met de slechte staat waarin het verkeert vervangen worden. De storm van afgelopen januari heeft de noodzaak voor vervanging bespoedigd. Er is een flink aantal bomen omgewaaid waardoor het hek hier en daar zwaar beschadigd is geraakt.

Adoptie
De Scharrelberg is grotendeels afhankelijk van giften. De vervanging van het hek is echter zo kostbaar dat dit het bestaande budget te boven gaat. Vandaar dat BAS Tennis het nieuwe hek heeft ‘geadopteerd’. Met de hulp van deelnemers en sponsoren gaat BAS Tennis zich inzetten voor een nieuw en stevig hekwerk rond het dierenpark, dat weer jaren mee kan.

Pinkster-Open
Het Pinkster-Open te Biddinghuizen wordt voor de achtste keer georganiseerd en is inmiddels een begrip bij tennisliefhebbers. Het toernooi staat voornamelijk bekend om de gezelligheid, een vijf dagen durend tennisfeest, met hapjes, drankjes en muziek. Het thema van dit jaar is, hoe kan het anders, ‘Scharrelen’. Tussen de tennispartijen door wordt de mogelijkheid geboden gezellig langs een keur aan diverse activiteiten te ‘scharrelen’.

Veiling
Op de veiling kan geboden worden op collectoritems, goederen en bijzondere diensten. Er is een snackkraam en degenen die houden van een gokje kunnen hun geluk beproeven in de loterij. Voor kinderen is een speeltuin ingericht, met ondermeer een springkussen,, schminken een trampoline en air-hockey. De medewerkers van ‘De Scharrelberg’ verzorgen gedurende het Pinker-Open rondleidingen in het dierenpark.
De tenniswedstrijden tijdens het Pinkster-Open worden als altijd gespeeld in diverse speelcategorieën maar ook de eigen jeugd zal dit jaar voor het eerst een mixtoernooi spelen.

Opgave
Voor meer informatie en inschrijven voor het Biddinghuizer Pinkster-Open raadpleeg: http://www.bastennis.nl/scharreltoernooi of gebruik het inschrijfformulier, verkrijgbaar bij uw tennisvereniging.Organisatie Pinkster-Open 2007

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat