Home
Facebook

Goede doel Pinkstertoernooi 2018 bekend!

GOEDE DOEL BAS-TENNIS PINKSTERTOERNOOI 2018 BEKEND
 
Net als voorgaande jaren, is ook dit jaar het traditionele Pinkstertoernooi van BAS-Tennis gepland.
Van 17 t/m 21 mei zal er op Sportpark de Schelp zowel op de tennis- en padelbanen gestreden worden om de felbegeerde medailles. De Pinkstercommissie onderscheidt drie uitgangspunten:
1. Gezelligheid/saamhorigheid tussen jong en oud, deelnemer en supporter
2. Onderlinge sportiviteit
3. Een groot deelnemersveld
 
Uniek binnen een opzet als deze is de koppeling naar het goede doel, waar vrijwel de gehele opbrengst van het toernooi aan geschonken wordt. Voorzitter Carl Custers: ‘’Dit jaar kwam de Tarpania’s Hoeve aan het licht; een stichting welke vakantieverblijven aanbiedt aan gezinnen met zieke kinderen. Gezinnen kunnen hier gedurende een (mid)week zorgeloos verblijven. Midden in de polder, letterlijk heel ver weg van alle narigheid. Binnen de commissie hebben wij snel en unaniem de keuze kunnen maken; hier gaan wij ons steentje aan bijdragen! Leuke bijkomstigheid: De Tarpania’s Hoeve en het Pinkstertoernooi bestaan beiden 19 jaar.’’
 
De inschrijving voor het Pinkstertoernooi zal verlopen via www.toernooi.nl en binnen korte termijn geopend worden. Houdt hiervoor de media in de gaten. Wees op tijd met aanmelden, vooral het deelnemersveld voor padel zou snel vol kunnen raken.
 
 


Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat