Home
Facebook

Pinkstertoernooi 2019 (20e keer)

Heb jij je al opgegeven voor het Pinkstertoernooi, dat dit jaar voor de twintigste keer gehouden wordt bij BAS Tennis & Padel.

Vanaf donderdag 6 juni 2019 tot en met maandag 10 juni 2019 zullen er tennis- en padelwedstrijden gespeeld worden in verschillende klassen. Er wordt o.a. een ouder/kind tennispoule georganiseerd. Ouder kan natuurlijk ook grootouder zijn. Ook kun je je opgeven voor de ‘klungelpoule’. In deze poule speelt een ervaren speler met een minder ervaren speler. Gedurende de wedstrijden wordt rekening gehouden met de minder ervaren spelers.

Ben jij een fanatieke padelspeler? Schrijf je dan in voor twee onderdelen. Kortom: geef je op via www.toernooi.nl  -> Pinkstertoernooi 2019 – 20ste editie.
 
Bovendien zijn er weer diverse activiteiten voor het hele gezin en omdat het de twintigste editie is, wordt er op zaterdag 8 juni 2019 een feestavond gehouden.
Net als alle negentien voorafgaande edities gaat de opbrengst van het toernooi naar een goed doel in de regio. Dit jaar zijn er twee goede doelen gekozen; t.w. Alzheimer Café Dronten en Stichting Dierennoodhulp Flevoland.

Het toernooi staat bekend als een gezelligheidstoernooi. Kom gerust langs en geniet van diverse activiteiten, wellicht onder het genot van een hapje en een drankje.
 


Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat