Home
Facebook Instagram

Pinkstertoernooi 2016 ZEER geslaagd

Pinkstertoernooi 2016 ZEER geslaagd Biddinghuizen - 15 juni 2016.  Van donderdag 12 mei 2016 tot en met maandag 16 mei 2016 is er bij BAS-Tennis in Biddinghuizen gestreden om de eer en natuurlijk de medailles

Opbrengst Pinkstertoernooi 2016 gaat naar De Scharrelberg
 
Van donderdag 12 mei 2016 tot en met maandag 16 mei 2016 is er bij BAS-Tennis in Biddinghuizen gestreden om de eer en natuurlijk de medailles. Er werd in 12 categorieën gespeeld. De winnaars in de hoogste categorie bij de heren dubbel 3/4 waren Johan Langkamp en Berry Witte. Bij de dames dubbel 5/6 waren Connie Dijkhuis en Alice Hertong het sterkste koppel. In de mix 5 werden Regina Veenstra en Berry Witte kampioen. De ouder-kind poule is gewonnen door Bert Tijhuis en Robin Walsarie Wolff.  
 
Dit jaar werd er getennist voor het dierenpark De Scharrelberg. Dit park dankt haar bestaan aan vrijwilligers en sponsoren. Door donaties is het mogelijk om voer, onderdak en veeartskosten te betalen. Ondanks het soms gure weer, regen, wind en hagel kon op Pinkstermaandag aan de voorzitter van het dierenpark Henk Aernaudts een cheque worden overhandigd ter waarde van
€ 1.400,=. Henk was blij verrast met dit bedrag en zei het geld goed te kunnen gebruiken voor het  renoveren van het duivenhok en om voer voor de dieren te kunnen kopen.
 
Ondanks het winterse weer kunnen wij concluderen dat BAS-Tennis voor de 17e keer een mooi en gezellig tennistoernooi heeft georganiseerd, waarbij zo’n 140 deelnemers, vrijwilligers,  toeschouwers en niet te vergeten een groot aantal sponsoren een prachtige opbrengst bij elkaar hebben getennist voor het goede doel.
 
De Pinkstercommissie wil hierbij iedereen, die er aan mee heeft gewerkt dat het toernooi wederom  een zeer geslaagd toernooi is geweest, hiervoor heel erg bedanken.
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat