Home
Facebook Instagram

Sponsoring

Welkom op de sponsorpagina van BAS Tennis & Padel. Ook onze vereniging kan niet zonder steun van enthousiaste sponsoren. Naast bedrijven die rondom de banen hun reclamebord of doek hebben hangen, hebben wij ook een groot aantal sponsoren die ons steunen door middel van diensten of producten. Een andere belangrijke groep sponsoren zijn de bedrijven die belangeloos geld of producten beschikbaar stellen voor het jaarlijks te houden Pinkstertoernooi, waarvan de opbrengst naar een elk jaar wisselend goed doel gaat.

Sinds 2011 is binnen de sponsorcommissie afgesproken om een deel van het bedrag dat de sponsoren elk jaar bijdragen, te besteden aan een specifiek doel voor onze vereniging. Zo is er in de loop van de jaren al heel wat gebeurd, zoals plaatsen van een speeltoestel, maken van houten lounge banken, opknappen van kantine, dak en tennispark, jaarlijks bedrukken van groot bord met de geplande activiteiten en toernooien, vieren van ons 50 jarig bestaan, etc. Mede dankzij de sponsoren kunnen we er voor zorgen dat onze kantine en het sportpark netjes blijven en met de tijd mee gaan.

BAS Tennis & Padel biedt sponsoren, naast allerlei manieren van reclame maken, de mogelijkheid om kennis te maken met de tennis- en/of padelsport. Dit kan in de vorm van een clinic, bedrijfsuitje, bedrijvencompetitie e.d. Wij willen graag onze sport delen met onze sponsoren. Kent u iemand of bent u iemand die onze club ook wil steunen, neem dan contact op met de sponsorcommissie (sponsorcie@bastennis.nl ) en vraag naar de mogelijkheden. Sponsorcommissie

Contactpersoon Siet Dijkstra 06-12055510
Sponsorcommissie
Contactpersoon Siet Dijkstra 06-12055510

Onze sponsoren


Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat