Home
Facebook Instagram

Extra ALV 17 okt 2016

Biddinghuizen - 28 september 2016. 

Hallo leden van BAS tennis,
 
Aanstaande donderdag is er een bijzondere Algemene Leden Vergadering om o.a. een besluit te nemen over de plaatsing van een padel baan op ons tennis park. Van verschillende kanten heeft ons het verzoek bereikt om bij volmacht een stem uit te brengen, dat er zoveel meegeleefd wordt met de besluitvorming en de toekomst van onze tennis vereniging is bijzonder positief.
 
Helaas laten de statuten niet toe dat er bij volmacht gestemd kan worden, in artikel 14 “Algemene Vergaderingen” lid 5 wordt aangegeven “Stemmen bij volmacht is niet toegestaan”.
 
Toch willen we aan de leden die aanstaande donderdag niet kunnen ook de gelegenheid bieden om hun stem uit te brengen, volgende week volgt er daarom een tweede uitnodiging voor een Bijzondere Algemene Leden Vergadering die gehouden zal worden op maandag 17 oktober om 20:00 uur in onze tennis kantine.
 
De padel baan realisatie is een belangrijke financiële investering en toekomst bepalend voor onze vereniging, hoe meer leden hierbij een betrokkenheid hebben hoe beter de besluitvorming zal plaats vinden.
 
 
Met sportieve groet,
 
Mart Muller
Voorzitter
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat