Home
Facebook Instagram

Nieuwe 8&9 competitie voor jou

Biddinghuizen - 8 november 2016.  .

Beste tennisser,
 
Ben jij net begonnen met tennis of speel je regelmatig met en tegen je vrienden, maar heb je nog nooit competitie gespeeld? Dan is de nieuwe 8&9 competitie wat voor jou! Je kunt ook meedoen aan deze competitie als je al wel competitie hebt gespeeld en speelsterkte 8 of 9 hebt. Resultaten zijn in deze competitie minder belangrijk, de resultaten tellen niet mee voor je speelsterkte. Je speelt voornamelijk voor de gezelligheid en op je eigen niveau.
 
De wedstrijden worden gespeeld op zeven speeldagen in april en mei 2017, op donderdagavond vanaf 19.00 uur of op zondag vanaf 17.00 uur. Elke competitiedag bestaat uit twee dubbels. Dat kan een herendubbel zijn, een damesdubbel of een gemengd dubbel. Afhankelijk van de samenstelling van je team. Je hebt minimaal drie spelers of speelsters per team nodig.  Alle combinaties zijn mogelijk.

Meer informatie en aanmelden 
Wil je meer informatie of wil je meedoen aan deze competitie? Maak jouw vragen of interesse dan kenbaar aan de Verenigingscompetitieleider (VCL) van jouw club. Hij/zij informeert je graag verder. Doet je club niet mee? Neem dan contact op met de KNLTB, wie weet kunnen we een deelnemende club bij jou in de buurt vinden! Teams kunnen ingeschreven worden tot 15 december.

Kijk voor meer informatie op www.knltb.nl/89 , formeer een gezellig team en doe mee!
 
Met sportieve groet,
 
KNLTB
 
PS: De smaak te pakken? Met speelsterkte 8 of 9 kun je óók meedoen met de nieuwe Zomeravondcompetitie. Dit kan zelfs naast de Voorjaarscompetitie! Kijk maar eens op www.knltb.nl/zomeravond   
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat