Home
Facebook Instagram

2017 beginnen met nieuwjaarstoernooi...

Biddinghuizen - 30 december 2016.  Onze wedstrijdcommissie zit niet stil en organiseert al vroeg in het nieuwe jaar het eerste evenement!!

Beste Tennissers,

Wij hopen vanuit BAS Tennis dat iedereen hele fijne kerstdagen heeft gehad. Aangezien we alweer bijna het nieuwe jaar "201'7" in gaan, beginnen we daarom met het nieuwjaarstoernooi op zaterdag 14 januari. De meeste mensen zullen al een tijd niet hebben getennist en daarom is dit de mooie gelegenheid om weer te gaan starten.

Op het nieuwjaarstoernooi zullen we twee en een half uur gaan rackettrekken (1900 tot 2130 uur) waarna we een "nieuwjaarsborrel" zullen doen zodat iedereen zijn belevenissen van het afgelopen jaar nog kan uitwisselen, of misschien wel zijn of haar goede voornemens kan vertellen. Vind je twee en een half uur tennissen te lang? Dan kan je uiteraard eerder aan de borrel gaan.

Omdat er ook wat hapjes et cetera zijn willen wij vragen of jullie je wel willen opgeven, dit kan door middel van een mail te sturen naar wedstrijdcie@bastennis.nl  of op Facebook (https://www.facebook.com/pages/BAS-tennis/1541051296131683 ) aangeven dat jullie komen via het evenement wat is aangemaakt. We hopen alle opgaves te hebben ontvangen voor woensdagavond 11 januari.

Iedereen alvast een fijne jaarwisseling gewenst! En we hopen jullie snel weer op het park te zien.
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat