Home
Facebook Instagram

BRRRRRR editie 2017 komt er aan

Biddinghuizen - 12 januari 2017.  Zaterdag 14 Januari is er al het nieuwjaars toernooitje met borrel maar daarna start alweer de eerste competitie vernoemd naar het aankomende weer BRRRRR...


Spelregels brr-competitie 2017
Om misverstanden te voorkomen gelden er natuurlijk wat regels. De belangrijkste is wel regel 1..
Waar de regels onduidelijk blijven, beslist de organisatie Dennis en / of Marina.
Deelname is €2,50.
Je kan worden ingedeeld voor een kantinedienst.
In principe is de competitie bedoelt voor volwassenen. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen in overleg met Dennis en/of Marina meedoen bij de schema’s voor volwassenen.
Dit jaar kan de jeugd zich ook voor het eerst inschrijven, dit kan net als bij de volwassenen als koppel of als 'partner wanted'. Bij te weinig deelname wordt er gekeken of de wedstrijden doorgaan.
De wedstrijden voor de jeugd worden gespeeld op een klein veld met de ballen met een oranje stip erop. Deze wedstrijden zullen in plaats van 60 minuten, 30 minuten duren. Wij vragen hierbij aan de ouders of ze willen helpen met de puntentelling en dit zo eerlijk en leuk mogelijk te laten verlopen voor onze jeugd.
Je kunt inschrijven voor 2 onderdelen, in dit geval wel proberen te zorgen dat er zo min mogelijk verhinderingen zijn. Bij te weinig deelname van een onderdeel kan de wedstrijdcommissie deze laten vervallen. Ook met te veel verhinderingen kan de commissie besluiten voor uitsluiting van het toernooi.
De wedstrijden worden gespeeld op tijd, dit betekend 60 minuten. Als de bel gaat is de wedstrijd ook klaar, het laatste punt mag afgespeeld worden.
De poulestand gaat op basis van gewonnen games. Als eerste wordt de winnaar bepaalt door de meest gewonnen wedstrijden, daarna is de regel dat het koppel met de meeste games wint, ongeacht het onderlinge resultaat.
Vervanging alleen in uiterste nood en in overleg met de tegenstander. Probeer een gelijkwaardig niveau te vinden. Wij vinden het spelen en een mooie pot belangrijker dan wie er wint. Wij hopen dat alle deelnemers er net zo over denken en zo ook met noodzakelijke vervanging omgaan.
Ballen worden verzorgd door BAS Tennis.
Als je niet kunt, kun je in overleg met Dennis of Marina deze verschuiven naar een andere dag. Indien mogelijk geven we de verschoven wedstrijd door op de website. Niet goed geregeld, de veroorzaker verliest met 5 games.
Als koppel kun je ingedeeld worden voor kantinedienst. De dienst gaat net zoals normaal in het jaar. Hoe jullie de dienst regelen, bv. of je beiden aanwezig bent, is aan jullie zelf. Voor ons en de anderen is het belangrijk dat de dienst wordt ingevuld. Ruilen met anderen mag ook. Bij niet komen opdagen stellen we het koppel verantwoordelijk! Dit betekent dat we dit melden aan het bestuur en het recht mogen nemen je uit deze competitie te halen. ‘We doen het Samen’ en vinden de bezetting van de kantine essentieel voor het succes van deze competitie in deze frisse periode! Kortom, regel het goed als je niet kunt!
De uitslagen en standen zijn te lezen op www.toernooi.nl .
Verhinderingen. We proberen hier omheen te plannen. Als dit niet lukt sta je toch ingedeeld en dien je regel 8 toe te passen (zelf alternatief regelen). We hopen dat iedereen er mee rekening probeert te houden om vrijdag 3 maart vrij te houden zodat we een prijsuitreiking kunnen doen waar zoveel mogelijk mensen bij aanwezig zijn. De volgende data wordt er gespeeld:
- Vrijdag 3 februari;
- Vrijdag 10 februari;
- Vrijdag 17 februari;
- Vrijdag 24 februari;
- Inhaaldag: Zondag 26 februari;
- Vrijdag 3 maart.
 
UITNODIGING VOOR DEELNAME WINTERCOMPETITIE BAS - TENNIS

De brr-competitie staat alweer voor de deur. De afgelopen jaren waren een succes en dit proberen we met deze editie, die begint op vrijdag 3 februari, weer te behalen. Deze wintercompetitie is bedoelt om mensen toch te laten tennissen in de winterperiode aangezien de meeste onder ons slapende tennissers zijn in de winter. Je kan jezelf opgeven voor de herendubbel, damesdubbel en/of de mixdubbel en je mag aan twee onderdelen meedoen. Heb je geen partner, geef je dan ook op en we kijken of we een koppel kunnen maken.

De koppels worden ingedeeld in poules. Afhankelijk van het aantal koppels worden er meerdere poules gevormd naar inschatting van sterkte. Uitgangspunt is om zoveel mogelijk spannende partijen de baan op te krijgen zodat er veel gelopen moet worden. We spelen de partijen niet in sets, maar alleen in games. Dit betekent dat de wedstrijden maximaal een uur duren, zodat we zoveel mogelijk kunnen tennissen. Een wedstrijd kan dus eindigen in bijvoorbeeld 8 games voor en 5 games tegen.

Er wordt getennist op vier verschillende vrijdagen in de maand februari. De bedoeling is dat iedereen op zoveel mogelijk vrijdagen aan het tennissen komt. Op zondag 26 februari is een extra dag ingepland voor het geval als niet alles te plannen is op de vrijdagen. Verder willen we aangeven dat support langs de kant ook erg belangrijk is! Hoef je niet te tennissen? Kom dan gezellig wat drinken op onze prachtige club, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

NIEUW: Dit jaar willen we ook kijken of de jeugd kan meedoen aan de brr-competitie. We hopen dat zoveel mogelijk jeugdleden meedoen zodat ook zij een aantal potjes kunnen spelen. De jeugd zal geen wedstrijden van 60 minuten spelen, maar van 30 minuten.

De ballen worden dit jaar geregeld door de wedstrijdcommissie en dat brengt helaas ook kosten met zich mee. We vragen aan iedere deelnemer daarom een bijdrage van 2,50 euro (ongeacht 1 of 2 onderdelen ), dit bedrag kan iedereen dan via de pin betalen in de kantine. Ook kan het zo zijn dat je als koppel ingepland kan worden voor een kantinedienst voor een vrijdagavond of 1 zondagmiddag.

Inschrijven kan tot en met 28 januari, Geef je dus snel op via https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=76E6F083-3E50-4D6C-82E4-3DCF8321917D

Met sportieve groet,

De wedstrijdcommissie

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat