Home
Facebook Instagram

Aanleg Padelbaan begonnen!

Aanleg Padelbaan begonnen! Biddinghuizen - 13 februari 2017.  Afgelopen week is het startsein gegeven om een padelbaan aan te leggen. In het kader van zelfwerkzaamheid zijn de voorbereidingen gestart.

De klussenklub van de tennisvereniging heeft het eerste voorbereidende werk afgeleverd. Zij hebben er zorg voor gedragen dat het tegelpad naar de minibaan en het hekwerk verwijderd werden zodat de verreiker aan de slag kon met het breken van het asfalt.
Voordat het zover was heeft Adri van Nieuwenhuyzen zijn oplegger beschikbaar gesteld om rijplaten van Brandsma (ook danken wij Jennie uiteraard) te vervoeren naar de accomodatie van BAS Tennis. Wij danken Adri voor het beschikbaar stellen van de transportmogelijkheid.

Afgelopen zaterdag is dan begonnen met het verwijderen van de asfaltlaag. Pepijn Dijkhuis (www.pepdijkhuis.nl)  bestuurde de verreiker en de trekker/kipper combinatie, welke beschikbaar werd gesteld door Sjaak Twisk en bestuurd door Wiebrand Veenstra, heeft in vier ritten ruim 35 ton asfalt verwijderd zodat de minibaan nu definitief is verdwenen van het sportpark. Zonder hulp van deze twee leden van BAS Tennis had dit niet gelukt. Bedankt mannen!!

Deze week zullen de werkzaamheden verder gaan met het uitzetten van de padelbaan en het afgraven van de plaats waar de padelbaan zal komen te liggen.

Wij houden U op de hoogte!

Met sportieve groet,

De Padelcommissie.

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat