Home
Facebook Instagram

PINKSTERTOERNOOI 2017

Biddinghuizen - 13 maart 2017.  Voor de achttiende keer wordt het traditionele Pinkstertoernooi gehouden bij BAS-Tennis in Biddinghuizen.

Vanaf donderdag 1 juni 2017 tot en met maandag 5 juni 2017 zullen er wedstrijden gespeeld worden in de Dubbel en Mix 17+. Ook wordt er dit jaar, net als vorig jaar, een ouder/kindpoule georganiseerd. Kortom tijdens dit toernooi zullen er weer vele leuke en spannende wedstrijden gespeeld worden. Ontzettend leuk om mee te doen en ook zeker leuk om naar te kijken. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen zich heerlijk uitleven op het springkussen.
 
Net als alle voorgaande jaren gaat de opbrengst naar een goed doel. Hierover binnenkort meer.
 
In Biddinghuizen is het Pinkstertoernooi inmiddels een begrip. Velen kijken er al naar uit en hebben de agenda al geblokt. Iedereen kan meedoen met dit toernooi, je hoeft geen lid te zijn van een tennisvereniging. Ondanks dat er geen “punten” te verdienen valt, zal er op de baan flink gestreden worden, waarbij de gezelligheid en  de opbrengst voor het goede doel voorop staat.
 
Zet de data alvast in je agenda en bezoek regelmatig onze website www.bastennis.nl  voor nieuws over het toernooi. Je kan ook onze facebook-pagina bezoeken!
 
Je kunt je al inschrijven via www.toernooi.nl  -> Pinkstertoernooi 2017. Wacht niet te lang, want VOL = VOL.
https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=BB1EC6A1-0B65-452E-9E94-13E9365FE5F6 
 
De Pinkstercommissie is al enthousiast bezig met de voorbereidingen en wij zien jullie graag, als deelnemer of als toeschouwer, op ons tennispark in Biddinghuizen

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat