Home
Facebook Instagram

Openingstoernooi 26 Maart 2017

Biddinghuizen - 24 maart 2017.  Aanstaande zondag 26 maart wordt het openingstoernooi bij BAS Tennis georganiseerd. Zoals jullie vast al gemerkt hebben wordt het weer steeds beter, het echte 'tennisweer' komt er weer aan! Ook komt de start van de competitie dichtbij en moeten we ons allen weer voorbereiden op de wedstrijden die gaan komen.

Het openingstoernooi is een ideaal moment om weer even een balletje te slaan.

Om 10:30 willen we jullie verwelkomen op ons sportpark. Om 11:00 willen we starten met wedstrijden spelen, afhankelijk van de deelname zal er een wedstrijdschema op niveau worden gemaakt of zal er rackettrek worden gespeeld. Om 12:30 willen we een pauze inlassen om te gaan lunchen. De lunch wordt gemaakt door Britt en Petra van de kantinecommissie, we vragen hiervoor een kleine bijdrage. De wedstrijden zullen eindigen rond 14:30 waarna er een kleine prijsuitreiking is. De bar zal natuurlijk langer open blijven om nog gezellig, en hopelijk in het mooie weer, bij te kletsen met alle andere leden.

Omdat er een lunch is en er eventueel een wedstrijdschema wordt gemaakt vragen we jullie graag op te geven bij Dennis Kloosterman via:
- Telefoon/sms: 06-15482416
- E-mail: wedstrijdcie@bastennis.nl
Opgave is mogelijk t/m vrijdagavond 24 maart om 22:00 uur.

Bij het openingstoernooi zal onze VCL, Leen Baijense, ook de competitiebescheiden uitdelen. Als je aanvoerder bent van een competitieteam moet je er even voor zorgen dat je de bescheiden kan ophalen, of laat dit doen door een afgevaardigde.

Hopelijk tot zondag 26 maart.

Met sportieve groet,

De wedstrijdcommissie

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat