Home
Facebook Instagram

Update Pinkstertoernooi 2017

Biddinghuizen - 18 april 2017.  De commissie zit niet stil... Integendeel...

Voor de achttiende keer wordt vanaf donderdag 1 juni 2017 tot en met maandag 5 juni 2017 bij
BAS Tennis op het tenniscomplex sportpark De Schelp in Biddinghuizen het traditionele Pinkstertoernooi gehouden. De organisatie verwacht dat er ook dit jaar weer veel leuke en spannende wedstrijden worden gespeeld in de Dubbel en de Mix 17+. Ook wordt er een  ouder/kindpoule georganiseerd. Bovendien zijn er weer diverse activiteiten voor het hele gezin.
 
Ook dit jaar, net als alle voorgaande jaren, gaat de opbrengst van het tennistoernooi naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor G-Art. G-Art houdt zich bezig met de promotie, verkoop en uitleen van kunst. Deze kunst is gemaakt door kunstenaars met een verstandelijke en/of psychische beperking: “De G-Stars”. De G-Stars werken in verschillende ateliers in de regio. Zij krijgen begeleiding van professionele kunstenaars, zo kunnen zij hun artistieke talent ontwikkelen. G-Art is een bedrijf zonder winstoogmerk. De winst van de verkochte kunstwerken stroomt weer terug naar de ateliers. Zij kunnen daardoor weer materialen aanschaffen of kunstenaars aannemen en deze een volwaardige werkplek bieden in onze samenleving.
In Biddinghuizen is het Pinkstertoernooi een begrip. Velen hebben de agenda al geblokt, ook al zijn er “geen” punten te verdienen. Kenmerkend aan dit toernooi is dat iedereen kan meedoen. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een tennisvereniging. Ondanks dat er flink gestreden wordt op de baan, staat uiteindelijk de gezelligheid en de opbrengst voor het goede doel voorop.

Opgeven voor het toernooi kan via www.toernooi.nl  -> Pinkstertoernooi 2017.
Sinds 14 april jl. is BAS Tennis niet alleen in het bezit van vijf tennisbanen, maar ook van een padelbaan. Geïnteresseerd of nieuwsgierg? Kom gerust langs tijdens het Pinkertoernooi om u uitgebreid te laten informeren.
De Pinkstercommissie is al enthousiast bezig met de voorbereidingen en wij zien jullie graag, als deelnemer of als toeschouwer op ons tennispark in Biddinghuizen.
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat