Home
Facebook Instagram

Update van de Pinkstercommissie

Biddinghuizen - 8 mei 2017.  Voorbereidingen zijn in volle gang. De Pinkstercommissie heeft een update in de aanmelding / programmering

Voor de achttiende keer wordt vanaf donderdag 1 juni 2017 tot en met maandag 5 juni 2017 bij
BAS Tennis op het tenniscomplex sportpark De Schelp in Biddinghuizen het traditionele Pinkstertoernooi gehouden. De organisatie verwacht dat er ook dit jaar weer veel leuke en spannende wedstrijden worden gespeeld in de Dubbel en de Mix 17+. Ook wordt er een  ouder/kindpoule georganiseerd. Ouder kan natuurlijke ook grootouder zijn. Bovendien zijn er weer diverse activiteiten voor het hele gezin.
 
Omdat BAS Tennis sinds 14 april jl. in het bezit is van een padelbaan wordt er een mini-padeltoernooi georganiseerd. Iedereen kan zich inschrijven. Geen padelracket: geen probleem rackets zijn nl. aanwezig.
 
Ook dit jaar, net als alle voorgaande jaren, gaat de opbrengst van het tennistoernooi naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor G-Art. G-Art houdt zich bezig met de promotie, verkoop en uitleen van kunst. Deze kunst is gemaakt door kunstenaars met een verstandelijke en/of psychische beperking: “De G-Stars”. De G-Stars werken in verschillende ateliers in de regio. Zij krijgen begeleiding van professionele kunstenaars, zo kunnen zij hun artistieke talent ontwikkelen. G-Art is een bedrijf zonder winstoogmerk. De winst van de verkochte kunstwerken stroomt weer terug naar de ateliers. Zij kunnen daardoor weer materialen aanschaffen of kunstenaars aannemen en deze een volwaardige werkplek bieden in onze samenleving.

In Biddinghuizen is het Pinkstertoernooi inmiddels een begrip. Velen hebben de agenda al geblokt, ook al zijn er “geen” punten te verdienen Kenmerkend aan dit toernooi is dat iedereen kan meedoen. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een tennisvereniging. Ondanks dat er flink gestreden wordt op de baan, staat uiteindelijk de gezelligheid en de opbrengst voor het goede doel voorop.
Opgeven voor het toernooi, ook voor het mini-padeltoernooi, kan via www.toernooi.nl  -> Pinkstertoernooi 2017. Let op: VOL = VOL!
Het toernooi staat bekend als een gezelligheidstoernooi. Kom gerust langst en geniet van diverse activiteiten, wellicht onder het genot van een hapje en een drankje.

De Pinkstercommissie is al enthousiast bezig met de voorbereidingen en wij zien jullie graag, als deelnemer of als toeschouwer op ons tennispark in Biddinghuizen.
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat