Home
Facebook Instagram

Opbrengst Pinkstertoernooi 2017 gaat naar G-Art

Opbrengst Pinkstertoernooi 2017 gaat naar G-Art Biddinghuizen - 13 juni 2017.  Van donderdag 1 juni 2017 tot en met maandag 5 juni 2017 is er bij BAS Tennis in Biddinghuizen gestreden om de eer en natuurlijk de medailles. Er werd in 12 categorieën gespeeld.

De winnaars in de hoogste categorie bij de dames 4/5 waren Alice Hertong en Marjon Tijhuis. Bij de heren dubbel 5 waren Jürgen Haan en Marco Verwer het sterkste koppel. In de mix 5 werden Regina Veenstra en Berry Witte kampioen. De ouder-kind poule is gewonnen door Jelte en Lippe Veenstra.

Voor het eerst werd er dit jaar een padeltoernooi georganiseerd. De winnaars in deze categorie waren Arjan Verburgt en Arjan Woltjer.

 

Dit jaar werd er getennist voor G-Art. Zij houden zich bezig met de promotie, verkoop en uitleen van kunst. Deze kunst is gemaakt door kunstenaars met een verstandelijke en/of psychische beperking: “De G-Stars”. De G-Stars werken in verschillende ateliers in de regio. Zij krijgen begeleiding van professionele kunstenaars, zo kunnen zij hun artistieke talent ontwikkelen.

 

Op Pinkstermaandag werd aan Paul Mangnus van G-Art een cheque overhandigd ter waarde van

€ 3.500,=. Paul was zichtbaar blij verrast met dit bedrag en zei het geld goed te kunnen gebruiken voor een etspers, een camera en een ophangsysteem om schilderijen tentoon te stellen.

 Zeker heeft het prachtige weer ook meegespeeld dat wij concluderen dat BAS Tennis voor de 18e keer een mooi en gezellig tennistoernooi heeft georganiseerd, waarbij deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en niet te vergeten een groot aantal sponsoren een prachtige opbrengst bij elkaar hebben getennist voor het goede doel.

De Pinkstercommissie wil iedereen, die er aan mee heeft gewerkt dat het toernooi wederom een zeer geslaagd toernooi is geweest, hiervoor enorm bedanken.

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat