Home
Facebook Instagram

Gezellige avonden bij BAS tennis en padel clubkampioenschappen

Biddinghuizen - 8 september 2017.  Deze week worden de clubkampioenschappen dubbel tennis en mix padel gehouden op het sportpark van BAS tennis. Het toernooi start zondag en duurt t/m vrijdag. Iedere avond strijden de mannen en vrouwen om de fel begeerde cup. Een mooie gelegenheid voor de inwoners van Biddinghuizen om eens een kijkje te nemen naar de padelbaan.

Het kampioenschap is dit jaar extra aantrekkelijk omdat de spelers door loting zijn gekoppeld. Hierdoor zijn de niveauverschillen veel kleiner dan de laatste jaren en de wedstrijden veel spannender.
 
Padel is de snelst groeiende sport in Nederland. Het is een aantrekkelijke mix van tennis en squash en wordt door dubbels gespeeld op een kleine baan omrand met glazen wanden. Het spel gaat razend snel en de rally’s zijn spectaculair door “onmogelijke” reddingen en atletisch vermogen van de spelers wordt continue op de proef gesteld.
De gezellige kantine en het relaxte terras zijn elke avond geopend en de consumpties zijn nog voorzien van een vriendelijke prijs. Een goede reden om eens langs te komen en een praatje te maken om je te laten informeren over tennis en padel in Biddinghuizen. 
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat