Home
Facebook Instagram

3 Dorpen Toernooi 2017

Biddinghuizen - 28 september 2017.  In November organiseren we al voor de vijfde keer het driedorpen toernooi. Jij doet toch ook mee?

Net als vorig jaar wordt dit jaar gespeeld in 2 weekenden. Ook beginnen we pas NA de najaarscompetitie, zodat een ieder in de gelegenheid is mee te doen! Wanneer spelen we dan waar? In het eerste weekend spelen we vrijdag en zaterdag in Dronten (3 en 4 november) en de zondag in Swifterbant (5 november). De week erna beginnen we op vrijdag weer in Swifterbant (10 november). Zaterdag en zondag eindigen we dan in Biddinghuizen (11 en 12 november).
  
We spelen zoals altijd dubbels en mix en doen ons uiterste best om iedereen op alle parken te laten tennissen. Ook nu kun je weer meedoen met een maatje buiten de gemeente Dronten. Om deel te nemen moet minimaal ??n speler van het koppel lid zijn van ??n van de drie organiserende verenigingen; BAS Tennis, ATC Dronten, ATC Swifterbant. Je mag in principe 2 dagdelen als verhinderingen opgeven. Heb je er meer? Overleg dan even met de contactpersonen, die op toernooi.nl vermeld staan. We hebben dit jaar ook de categorie Starters, voor tennissers die nog niet zo lang tennissen. Net als bij de KNLTB starterscompetitie spelen we door elkaar, dus man/man, vrouw/vrouw, man/vrouw.
 
Nieuw is dat je je ook kunt inschrijven voor Padel. Wanneer we in Dronten en Biddinghuizen spelen, is er dus ook het driedorpen Padel toernooi. Rackets kan je eventueel lenen als je die niet hebt. Wil je het eerst een keer proberen? Stuur dan een mail naar Dennis Kloosterman (dennis1809@live.nl).
 
Inschrijven kan via https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=C98207D6-70F4-4371-AA7C-69D1AEE32B2E. Dus, wacht niet langer en geef je op!
 
De organisatie
 


<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat