Home
Facebook Instagram

B.A.S.-tennis voert actie voor meer vrijwilligers

B.A.S.-tennis voert actie voor meer vrijwilligers Biddinghuizen - 25 februari 2018.  B.A.S.-tennis vindt het hebben van betrokken leden van groot belang. De insteek van de vereniging is dat ieder lid iets bijdraagt en daarnaast dat de talenten van vrijwilligers zo goed mogelijk worden benut. B.A.S.-tennis probeert te zorgen voor een zo optimaal mogelijke bezetting van de verschillende functies binnen de vereniging.

Het is daarbij belangrijk dat taken over zoveel mogelijk vrijwilligers worden verdeeld. Vele handen maken immers licht werk. Met behulp van de aanpak ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ van sportservice Flevoland gaat B.A.S.-tennis binnenkort nieuwe vrijwilligers binden.
Voorzitter Mart Muller geeft aan: B.A.S.-tennis is een bloeiende vereniging. Een vereniging met ambitie. Die ambitie brengt met zich mee dat er meer vrijwilligers nodig zijn om de verenigingsdoelen te bereiken. We hebben geïnventariseerd voor welke taken binnen de vereniging meer handen gewenst zijn. De taken die binnen de vereniging verricht worden zijn erg divers. Daardoor is er voor ieder lid dat zijn of haar steentje wil bijdragen wel een klus naar wens. We kijken daarbij in eerste instantie naar de talenten en interesses van geïnteresseerden, en zoeken daar een passende taak bij. Zo is het voor de nieuwe vrijwilligers erg leuk om met de taak aan de slag te gaan.”
Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd cursusleider Niels van Weert: “Vrijwilligerswerk is het fundament van de sport. De sport in Nederland wordt gedragen door de eigen leden. Hoe breder dat draagvlak is hoe gezonder de vereniging! Het is fantastisch dat ook deze vereniging er helemaal voor gaat om het fundament van hun vereniging te verstevigen.’
‘Iedereen heeft het druk, maar iets doen voor je verenging hoort er bij ’ zo stelt Mart Muller. Onze vraag zal niet zijn wie er wat wil doen, maar wat men wil doen. Voor iedereen is wel iets passends te bedenken.”
Tussen 6 maart en 15 maart zullen zoveel mogelijk leden telefonisch benaderd worden om meer voor de vereniging te gaan betekenen. 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat