Home
Facebook Instagram

Resultaat van de Campagne: Meer Vrijwilligers voor BAS Tennis

Resultaat van de Campagne: Meer Vrijwilligers voor BAS Tennis Biddinghuizen - 7 maart 2018.  Zoals bij jullie wel bekend hebben we door middel van “vrijwilliger in the picture”, mails én een filmpje duidelijk gemaakt dat er een sterke behoefte was aan meer vrijwilligers. Gisteravond is er onderdeel van deze campagne een aantal leden gebeld.

En er zijn er maar liefst 38 nieuwe vrijwilligers geworven, een geweldig, positief resultaat!

Het belteam was blij verrast door de getoonde betrokkenheid van de leden, het verbaasde ons in positieve zin hoeveel mensen bij willen dragen aan de vereniging. Uiteraard zijn we ontzettend trots op de inzet van de vrijwilligers werkgroep die dit fantastische resultaat heeft bewerkstelligd.
In een eerder stadium was al geïnventariseerd voor welke taken binnen de vereniging meer handen gewenst waren. Via de telefoon hebben wij veel van onze leden benaderd met de vraag wat zij willen bijdragen aan onze vereniging. We keken daarbij in eerste instantie naar de talenten en interesses van geïnteresseerden, en zochten daar een passende taak bij. Zo is het voor de nieuwe vrijwilligers erg leuk om met de taak aan de slag te gaan.
Deze eerste bel ronde (een tweede belronde volgt nog) heeft in ieder geval al een geweldig resultaat opgeleverd, binnenkort wordt met alle nieuwe vrijwilligers een afspraak ingepland om nader kennis te maken en een toelichting te geven over de verdere invulling van de diverse vrijwilligerstaken.

Met sportieve groet,
Namens bestuur BAS Tennis
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat