Home
Facebook Instagram

Laatste competitiedagen, zit het kampioenschap er nog in?

Biddinghuizen - 1 juni 2018.  De competitie is bijna ten einde. Aanstaand weekend worden de laatste wedstrijden gespeeld waarin er nog een aantal teams kampioen kunnen worden.

Jij komt toch ook kijken?


Het damesteam van de donderdag heeft vandaag 2-2 gespeeld. Het was nog afwachten wat de andere teams hadden gedaan in deze competitie, maar de dames zijn ge?indigd op een keurige tweede plek.

Op zaterdag kan het mix team van Martijn Tolhoek kampioen worden. Hiervoor moet thuis minimaal 4-1 worden gewonnen van de nummer 4 (Wezep). De wedstrijden beginnen rond 13:00 uur op ons eigen sportpark. Daarnaast speelt het mix team van Arjan van de Bunt ook thuis tegen degradatie.

Op zondag speelt de grootste kanshebber om kampioen te worden, de mix 35+ onder leiding van Petra Broek. Het team start vroeg om 10:30 uur en speelt tegen Leeuwarden. Het zondag mix team van Claudia Walsarie Wolff kan ook nog kampioen worden, maar zij moeten afwachten wat de andere teams doen aangezien zij zelf niet meer hoeven te spelen.

Zowel op zaterdag als zondag wordt dus gestreden om het kampioenschap op ons eigen sportpark. We hopen op zoveel mogelijk support!

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat