Home
Facebook Instagram

PINKSTERTOERNOOI B.A.S.-TENNIS SCHENKT 4500 EURO AAN DE TARPANIA’S HOEVE

Biddinghuizen - 4 juni 2018.  De 19e editie van het Pinkstertoernooi bij BAS-Tennis is
achter de rug. Van donderdag 17 mei t/m maandag 21 mei is er op Sportpark de Schelp door 141 deelnemers in 15 categorieën gestreden om de eer en de felbegeerde medailles. Inmiddels is de balans opgemaakt, zowel op sportief gebied als financieel vlak.


De winnaars in de hoogste categorie bij de herendubbel 4/5 zijn Max Kraak en Roel Kieft geworden. De mix 4/5 is gewonnen door Regina Veenstra en Berry Witte, welke inmiddels jaren opeenvolgend de titel weten te bemachtigen. In de damesdubbel 6 hebben Maaike Kamp-Van Veldhuizen en Saskia van Hemert aan het langste eind getrokken. De ouder/kind poule is gewonnen door Jeroen en Jim Verkuyl.

Het padeltoernooi is dit jaar ingedeeld in drie categorieën: beginnens, semi gevorderden, gevorderden. Arjan Verburgt en Floris Siderius bleken hierin de sterksten. Zij wonnen de finale door in twee sets Sean Barten en Daan van Seventer te verslaan.

Gedurende het toernooi heeft het goede doel, de Tarpania’s Hoeve, centraal gestaan. De Tarpania’s Hoeve is een stichting welke vakantieverblijven aanbiedt aan gezinnen met kinderen met kanker. Gezinnen kunnen hier gedurende een (mid)week zorgeloos verblijven. Midden in de polder, letterlijk heel ver weg van alle narigheid. Onder andere door middel van een clinic van tennistalent Ryan Nijboer, een veiling en een loterij is de opbrengst tot stand gekomen. Uiteindelijk is mede hierdoor op maandagmiddag 21 mei een cheque uitgereikt aan de Tarpania’s Hoeve van maar liefst 4500 euro. Voorzitter Carl Custers: ‘’Wij zijn als commissie en vereniging zeer trots op dit geweldige resultaat, welke zonder sponsoren en vrijwilligers niet tot stand had kunnen komen. Ik wil een ieder bedanken die zijn/haar steentje hierin heeft bijgedragen. Het waren vijf mooie/succesvolle dagen, waarin de gezelligheid en sportiviteit voorop heeft gestaan.’’

Binnen korte termijn zal de Pinkstercommissie zijn pijlen richten op de voorbereidingen voor volgend jaar; de 20e editie. Voorzitter Carl Custers: ‘’We willen ernaar streven om de volgende editie tot een spektakel te brengen, door extra activiteiten en een groter deelnemersveld. Houdt hiervoor gaandeweg het jaar de media in de gaten en zet de volgende data alvast in de agenda: 6 t/m 10 juni 2019.’’En uiteraard een grote dank aan alle sponsoren en vrijwilligers die dit mooie toernooi mede mogelijk hebben gemaakt!

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat