Home
Facebook Instagram

Gratis sporten met Sport in Dronten Strippenkaart

Gratis sporten met Sport in Dronten Strippenkaart Biddinghuizen - 17 september 2015.  Vanaf maandag 14 september 2015 krijgt iedereen vanaf 13 jaar beschikking over De Strippenkaart van Sport in Dronten. Met de vier strippen op de kaart kan tot vier keer gratis worden gesport bij één, of meerdere aangesloten sportaanbieders.

Inmiddels hebben 34 sportaanbieders zich aangesloten bij de strippenkaart. Onder de aanbieders bevinden zich uit Biddinghuizen onder andere Joy4Life, SanoSport, BAS Gymnastiek, BAS Judo, BAS Tennis, BAS Volleybal en Zeilschool De Randmeren. Sport in Dronten in een persbericht: "Er is veel keus voor de gebruikers, want met vier strippen kan iemand vier verschillende sporten uitproberen maar bijvoorbeeld ook drie keer eenzelfde sport en nog één andere". De strippenkaart is geldig tot en met augustus 2016.

Ieder huishouden krijgt een strippenkaart toegestuurd samen met de folderpost. Ook is er een digitale versie te verkrijgen via de website http://www.sportindronten.nl/strippenkaart en liggen er exemplaren in de wachtruimte van het gemeentehuis. De digitale versie kan uitgeprint worden voor gebruik. De strippenkaart is vanaf 14 september te gebruiken bij alle aangesloten sportaanbieders.

"Het doel van de strippenkaart is simpel: op een heel laagdrempelige manier mensen laten sporten. Bij de meeste sportverenigingen kan iemand vaak al een aantal keer gratis meedoen. De strippenkaart is bedoeld als een concreet hulpmiddel om de stap naar een sportvereniging makkelijker te maken", aldus Sport in Dronten.

Klik hier voor de strippenkaart in PDF

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat