Home
Facebook Instagram

BAS Padel Open toernooi 2018

BAS Padel Open toernooi 2018 Biddinghuizen - 3 juli 2018.  BIDDINGHUIZEN – Van zondag 8 juli tot en met zondag 15 juli organiseert BAS Tennis & Padel een open padeltoernooi.

Het toernooi is geen officieel KNLTB- of NPB-toernooi. Het is een open toernooi dus iedereen mag deelnemen en je hoeft (nog) geen lid te zijn van B.A.S.-Tennis, de KNLTB of de NPB. Doel van het toernooi is zo veel mogelijk wedstrijden te spelen tegen bekenden en onbekende tegenstanders.
 
Er wordt dubbelspel gespeeld en er kan als koppel of individueel (“partner gezocht”, hierbij zoekt de toernooileiding een dubbelpartner voor je) ingeschreven worden. Beide spelers dienen zich in te schrijven. Er wordt gespeeld in de vier categorieën: a. wedstrijdspelers, b.gevorderden, c. semigevorderden en d. beginners. De categorie waarin wordt ingeschreven wordt bepaald door de sterkste speler van het koppel. Deelnemers kunnen voor maximaal één categorie inschrijven waarbij geen onderscheid wordt gemaakt in HD/DD/GD. Spelers dienen wel minimaal 16 jaar te zijn.
 
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00. Je kan je inschrijven tot en met zaterdag 30 juni 2018 via http://www.toernooi.nl > BAS Padel Open 2018 of via baspadel@gmail.com
 
Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving en informatie wanneer je de eerste wedstrijd speelt via het opgegeven e-mailadres.
 
Je mag gedurende het toernooi slechts 2 dagdelen als verhindering opgeven. Voor de finaledag (zondag 15 juli) mag je geen verhinderingen hebben.


Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het zijn dat je twee wedstrijden op één avond of maximaal drie wedstrijden op één dag moet spelen.
De speeltijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 19.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 10:00 tot 23:00 uur en zondag van 10:00 tot 15.00 uur. Indien het aantal inschrijvingen daartoe aanleiding geeft wordt ook gespeeld op zondag 8 juli van 10.00 tot 22.00 uur
De toernooileiding streeft ernaar de laatste partijen uiterlijk 22.00 uur te laten starten. Op de finaledag (zondag) streven we ernaar de prijzen uit te reiken om 16.00 uur.

Wanneer je niet beschikt over een padelracket, geen probleem! Er zijn rackets beschikbaar.

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat