Home
Facebook Instagram

Padel Kings komt zaterdag 30 juni naar B.A.S.-Tennis!

Biddinghuizen - 21 juni 2018.  Aanstaande zaterdag 30 juni komt Padel Kings naar B.A.S.-Tennis om padelclinics te geven. De clinics zijn voor alle niveaus, van mensen die nog nooit padel gespeeld hebben tot mensen die al gevorderd zijn. De kosten van de clinic zijn €12,50 per persoon en hiervoor krijg je met 3 of 4 mensen een uur training.

Padel Kings gaat samen met BAS Tennis de clinics opzetten. Opgave gaat via een mail naar het volgende e-mailadres: wedstrijdcie@bastennis.nl. De clinics zijn op zaterdag 30 juni van 14:00 t/m 20:00 uur.

De padelcommissie zal in samenwerking met Padel Kings een indeling maken. Groepjes worden samengesteld op basis van niveau. Dit betekent dat je gelijk kan kennismaken met andere spelers of toekomstige spelers op jouw niveau.

Heb je nog geen racket? Er is bij ons op de club de mogelijkheid om een racket te gebruiken. Eventueel kunnen er ook rackets getest worden van Adidas.

Wil je nou ook wat meer weten over Padel Kings? Check dan hun site: https://padelkings.nl/

Daarnaast sluit de inschrijving van het BAS Padel Open 2018 ook op zaterdag 30 juni. Inschrijven kan nog via de link hieronder.


<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat