Home
Facebook Instagram

Jubileumdag BAS-Tennis voor 50-jarig bestaan

Jubileumdag BAS-Tennis voor 50-jarig bestaan Biddinghuizen - 3 augustus 2016.  BAS-Tennis bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd. Op zaterdag 10 september organiseert de tennisvereniging uit Biddinghuizen een Jubileumdag voor alle (oud)-leden. Gedurende een dagvullend programma wordt stilgestaan bij deze mijlpaal.

De dag staat in het teken van tennis, eten en feest. Alle (oud)-leden van de club zijn van harte uitgenodigd om het jubileum op feestelijke wijze mee te vieren. Eén van de vrijwilligers: "Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een ATP-speler uitgenodigd. Speel jij 's middags een potje tegen deze topper? Mis het niet!" Inschrijven is mogelijk via http://50jaar.bastennis.nl

Voor ieder wat wils
Het programma biedt voor ieder wat wils: in de middag (14.00uur - 17.00uur) wordt er getennist. Oud-leden kunnen op deze manier weer eens een balletje slaan met vroegere teamgenoten. Ook voor huidige leden is het een mooie gelegenheid om een middagje op de baan te staan. De tennismiddag is voor iedereen, ongeacht leeftijd, tennisniveau, leden en oud-leden. Aansluitend wordt er een buffet geserveerd. Het eten staat vanaf 17.30 uur voor de deelnemers klaar.

Feestavond
Vervolgens barst om 19.30 uur de feestavond los, waarbij er uiteraard wordt gezorgd voor muziek. Mocht je niet de hele dag aanwezig kunnen zijn, maar wel delen van het programma? Dan is dit geen enkel probleem. Dit kan bij jouw inschrijving worden vermeld.

De kosten voor de Jubileumdag bedragen €15,- per persoon. Dit is inclusief de gehele dag koffie of thee, 5 munten voor drankjes, feestavond met muziek, buffet en hapjes.

Ben jij lid (geweest) van BAS-Tennis? Meld je dan aan. Via http://50jaar.bastennis.nl kan het inschrijfformulier worden gedownload, wat vervolgens gemaild kan worden naar bastennis50jaar@gmail.com. Inschrijfformulieren kunnen ook in het clubhuis van BAS-Tennis worden opgehaald, schriftelijk worden ingevuld en ter plekke worden ingeleverd.

Redactie BHZNet.nlBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat