Home
Facebook Instagram

BAS Tennis krijgt padelbaan

BAS Tennis krijgt padelbaan Biddinghuizen - 24 oktober 2016.  In twee bijzondere Algemene Leden Vergaderingen heeft BAS Tennis met een grote meerderheid besloten om de bouw van een padelbaan op het tennispark in Biddinghuizen te realiseren.

Padel is een mix van tennis en squash. Het wordt meestal in dubbel gespeeld, en de bal mag terugkaatsen via de omringende muur. Net zoals bij tennis mag de bal slechts eenmaal het speelveld raken. Het scoreverloop is identiek aan tennis, maar de opslag is onderhands.

"Padel is gemakkelijk om aan te leren", schrijft BAS Tennis in een persbericht. "Als je ooit een racketsport hebt beoefend, duurt het letterlijk een aantal minuten om een degelijk niveau te halen". Maar zelfs voor spelers die deze ervaring niet hebben, is het veel makkelijker om aan te leren dan bijvoorbeeld tennis, dat veel meer technische vaardigheden eist.

BAS tennis wil de eigen leden, dorpsgenoten en andere belangstellenden met de padelbaan de mogelijkheid bieden om deze sport uit te proberen en te beoefenen. Verwacht wordt dat de realisatie in april 2017 zal zijn afgerond, waarna de mogelijkheid zal worden geboden om de sport bij BAS tennis te spelen.

BAS Tennis / Redactie BHZNet.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat