Home
Facebook Instagram

BAS Tennis organiseert mini-maxi toernooi

BAS Tennis organiseert mini-maxi toernooi Biddinghuizen - 26 oktober 2016.  Voor liefhebbers van de tennissport komt het laatste toernooi bij BAS Tennis van 2016 eraan. Op zondag 13 november organiseert de vereniging een Mini-Maxi toernooi, waarbij een volwassene met een kind speelt. Eén van de twee is (nog) geen lid van BAS Tennis.

"Het is dus een uitgelezen kans om kinderen en jongeren kennis te laten maken met de tennissport", schrijft de wedstrijdcommissie van BAS Tennis in de uitnodiging naar de leden.

Toernooi
De toernooidag start om 10.30 uur met een kopje koffie, om vanaf 11.00 uur te starten met de eerste van vijf speelrondes van een half uur, met tussendoor een onderbreking voor de lunch (tegen een kleine vergoeding). Bij de indeling van poules wordt rekening gehouden met de leeftijd van het kind en het aantal te spelen rondes. Rond 14.00 uur is de prijsuitreiking.

Opgeven
Opgeven kan tot en met vrijdag 11 november 20.00 uur door een mail te sturen naar wedstrijdcie@bastennis.nl. In de mail moet vermeld worden: de naam van de volwassene, de naam van het kind, de leeftijd van het kind en de tenniservaring van het kind.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat