Home
Facebook Instagram

Opening padelbaan BAS Tennis

Biddinghuizen - 11 april 2017.  Afgelopen weken is er door vrijwilligers van BAS Tennis en CSC Sportconstructies hard gewerkt aan de aanleg van de padelbaan bij BAS Tennis. Vrijdag 14 april is het resultaat van deze inspanningen vanaf 18.30 uur te bewonderen.

Belangstellenden zijn van harte welkom bij de opening van de padelbaan. Er zal uitleg gegeven worden over de baan en het spel, er is een demo-wedstrijd én gelegenheid om zelf te oefenen. Ook is de kantine geopend voor een hapje en een drankje.

Ben je na het zien van het padelspel enthousiast geworden, dan kun je clinics boeken om het zelf te ervaren. Daarnaast is er informatie over het lidmaatschap van BAS Tennis. Ook er is een leuke prijs te winnen.

Padel is heel gemakkelijk om aan te leren. Als je ooit een racketsport hebt beoefend, duurt het letterlijk een aantal minuten om een degelijk niveau te halen. Maar zelfs voor spelers die deze ervaring niet hebben, is het veel makkelijker om aan te leren dan bijvoorbeeld tennis, dat veel meer technische vaardigheden eist.

Kijk voor het complete programma op http://www.bastennis.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat