Home
Facebook Instagram

BAS Tennis organiseert open padeltoernooi

BAS Tennis organiseert open padeltoernooi Biddinghuizen - 29 juni 2017.  Van woensdag 12 juli tot en met zondag 16 juli organiseert BAS Tennis op de nieuwe padelbaan een open padeltoernooi voor beginners en gevorderden. Er wordt dubbelspel gespeeld waarbij alle combinaties (man/man, vrouw/vrouw, man/vrouw) mogelijk zijn. Spelers dienen wel minimaal 16 jaar te zijn.

Het is een open toernooi en je hoeft (nog) geen lid te zijn van BAS tennis, de KNLTB of de NPB. Doel van het toernooi is kennismaken met de padelsport. Als je padel een leuke sport vindt, heeft BAS Tennis een aantrekkelijk aanbod voor het lidmaatschap.

Er kan als koppel of individueel ("partner gezocht", hierbij zoekt de toernooileiding een dubbelpartner voor je) ingeschreven worden. Beide spelers dienen zich in te schrijven.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Je kan je inschrijven tot en met vrijdag 7 juli via [url=https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=2A00EB67-21F8-4399-ABF8-182523CF922C]toernooi.nl] of via het inschrijfformulier dat je kunt vinden op http://www.bastennis.nl en dat gestuurd moet worden naar baspadel@gmail.com.

Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving en informatie wanneer je de eerste wedstrijd speelt via het opgegeven e-mailadres.

Je mag gedurende het toernooi slechts 2 dagdelen als verhindering opgeven. Voor de zaterdag en zondag mag je geen verhinderingen hebben.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het zijn dat je twee wedstrijden op één avond of maximaal drie wedstrijden op één dag moet spelen.

De speeltijden zijn: woensdag, donderdag en vrijdag van 19.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 10:00 tot 23:00 uur en zondag van 10:00 tot 15.00 uur. De toernooileiding streeft ernaar de laatste partijen uiterlijk 22.00 uur te laten starten. Op de finaledag (zondag) hoopt de organisatie de prijzen uit te reiken om 16.00 uur.

Wanneer je niet beschikt over een padelracket is dat geen probleem, er zijn rackets beschikbaar.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat