Home
Facebook Instagram

Om warm van te worden: de BRR-competitie!

Biddinghuizen - 27 januari 2019.  De BRR-competitie staat alweer voor de deur, die begint op vrijdag 8 maart. Sinds enkele jaren een leuke én gezellige traditie bij B.A.S.-Tennis tijdens de wat koudere winterperiode. Je kan jezelf opgeven voor de herendubbel, damesdubbel en/of de mixdubbel en je mag aan twee onderdelen meedoen. Heb je geen partner, geef je dan op en we kijken of we een koppel kunnen maken. Dit jaar NIEUW: de 50+ categorie en padel.

De koppels worden ingedeeld in poules. Afhankelijk van het aantal koppels worden er meerdere poules gevormd naar inschatting van sterkte. Uitgangspunt is om zoveel mogelijk spannende partijen de baan op te krijgen. We spelen de partijen niet in sets, maar alleen in games. Dit betekent dat de wedstrijden maximaal een uur duren, zodat we zoveel mogelijk kunnen tennissen. Een wedstrijd kan dus eindigen in bijvoorbeeld 8 games voor en 5 games tegen.
 
Er wordt gespeeld op vier verschillende vrijdagen in de maand maart. De bedoeling is dat iedereen op zoveel mogelijk vrijdagen aan het spelen komt. Op zondag 10 maart is een extra dag ingepland voor het geval als niet alles te plannen is op de vrijdagen.
 
De ballen worden dit jaar geregeld door de wedstrijdcommissie en dat brengt ook kosten met zich mee. We vragen aan iedere deelnemer daarom een kleine bijdrage van €2,50 (ongeacht 1 of 2 onderdelen ), dit bedrag kan iedereen via de pin betalen in de kantine. Uiteraard hoort bij deze gezelligheid een warme kantine met hapjes en drankjes en deze wordt geregeld door de deelnemers van de BRR-competitie zelf op de vrijdagavond of één deel van de zondag.

Inschrijven kan tot en met 28 februari! Geef je dus snel op via de onderstaande link: 


 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat