Home
Facebook Instagram

BAS Tennis & Padel Pinkstertoernooi

BAS Tennis & Padel Pinkstertoernooi Biddinghuizen - 8 april 2019.  Dit jaar zal voor de twintigste keer het traditionele Pinkstertoernooi gehouden worden bij BAS Tennis & Padel op het tenniscomplex van sportpark De Schelp in Biddinghuizen.

Vanaf donderdag 6 juni 2019 tot en met maandag 10 juni 2019 zullen er tennis- en padelwedstrijden gespeeld worden in verschillende klassen vanaf 17 jaar. Ook zal er een 'klungelpoule' en (groot)ouder/kind tennispoule worden georganiseerd.

Kortom tijdens dit toernooi zullen er weer vele leuke en spannende wedstrijden gespeeld worden. Ontzettend leuk om mee te doen en ook zeker leuk om naar te kijken. Bovendien zijn er weer diverse activiteiten voor het hele gezin én omdat het de twintigste editie is, wordt er op zaterdag 8 juni a.s. een feestavond gehouden.

Net als alle twintig voorgaande jaren gaat de opbrengst van het toernooi naar een goed doel in de regio en omdat het de twintigste editie is, zal de opbrengst van dit jaar gaan naar twee goede doelen, t.w. Alzheimer Café Dronten en Stichting Dierennoodhulp Flevoland.

In Biddinghuizen en omgeving is het Pinkstertoernooi inmiddels een begrip. Velen hebben de agenda al geblokt, ook al zijn er geen 'punten' te verdienen. Kenmerkend aan dit toernooi is dat iedereen kan meedoen. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een tennis- of padelvereniging. Ondanks dat er flink gestreden wordt op de baan, staat uiteindelijk de gezelligheid en de opbrengst voor het goede doel voorop.

Opgeven voor het toernooi voor tennis en padel, kan via www.toernooi.nl -> Pinkstertoernooi 2019 – 20ste editie. Let op: VOL = VOL!

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat