Home
Facebook Instagram

Padel Open wederom groot succes

Padel Open wederom groot succes Biddinghuizen - 27 juli 2020.  In verband met het coronavirus leek het er sterk op dat men dit jaar een editie zou overslaan van het Padel Open toernooi bij BAS Tennis & Padel. Het tegendeel werd echter bewezen en er werd een sportief en gezellig toernooi afgewerkt.

Waar het in eerste instantie nog een toernooi was voor enkel de leden van de Biddinghuizer Tennis- & Padelclub, werd het kort voor aanvang nog een toernooi voor alle padelliefhebbers. Wederom werd er een bijzonder gezellig toernooi afgewerkt in Biddinghuizen, de traditie van het jaarlijkse Padel Open werd met leuke wedstrijden voortgezet.

Buitenlandse deelname
Met iets minder deelnemers dan het voorgaande jaar werd er in verschillende klassen om de prijzen gespeeld. Ondanks dat er minder deelnemers waren, kon men wel voor het eerst twee Spanjaarden op het Padel Open verwelkomen. Zij wisten net niet de finale te winnen in de eerste klasse.

Winnaars
In de hoogste klasse hebben Steven Gilberts (padelleraar) en Mark Top gewonnen. In de 2e klasse waren Herman Stegeman en Sean Bartens de winnaars. In de 3e klasse hebben in een spannende poule Sherida van Bruggen en Jerry van Toorn gewonnen. Als laatste was er ook nog de 50+ poule, deze is gewonnen door Anne Nienhuis en Henk Aernaudts.

Redactie BHZNet.nl / BAS Tennis & Padel

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat