Home
Facebook Instagram

Actie Winterlidmaatschap BAS Tennis & Padel

Actie Winterlidmaatschap BAS Tennis & Padel Biddinghuizen - 2 november 2020.  BAS Tennis & Padel is trots op haar winterproof accommodatie. Om meer mensen daarvan te laten genieten heeft BAS Tennis & Padel een speciale winterlidmaatschap actie. Voor €20,- is het mogelijk om van 1 november tot 31 januari 2021 onbeperkt te tennissen en/of te padellen.

Tennis en Padel zijn door de overheid aangemerkt als een een corona veilige sport. Zowel enkelen als dubbelen bij tennis en padel kan omdat er praktisch altijd 1.5 meter afstand is tussen de spelers op de baan.

Dit is conform de nieuwe richtlijn, waarbij volwassenen vanaf 18 jaar individueel mogen sporten of in groepjes van maximaal 4 personen met onderling 1.5 meter afstand en is daarmee in afstemming met NOC*NSF en het ministerie van VWS. Fysiek contact is er niet, spelers houden altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Het besmettingsrisico bij tennis en padel is volgens de experts van de KNLTB gering.

Om er zeker van te zijn dat de baan vrij is heeft BAS Tennis & Padel een online reserveringssysteem. Alle activiteiten zijn op die manier geregistreerd.

Wil jij ook sportief de winter door en daarbij gebruikmaken van de accommodatie van BAS Tennis & Padel voor slechts €20,- van 1 november tot 31 januari 2021 stuur dan een e-mail naar: ledenadmin@bastennis.nl of bel 0321-383733.

BAS Tennis & Padel


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat