Home
Facebook Instagram

BAS Tennis & Padel: overwinningen en nederlagen in de voorjaarscompetitie

BAS Tennis & Padel: overwinningen en nederlagen in de voorjaarscompetitie Biddinghuizen - 25 mei 2023.  Het was een gemengde week voor de teams van BAS Tennis & Padel, met enkele overwinningen en verliezen in de voorjaarscompetitie. Overwinningen waren er onder andere voor BAS zondag 1 bij het padel.

In de tenniscompetitie behaalde BAS gemengd 1 een overwinning tegen de Wiltsangh 3 met een score van 4-0. Helaas kon BAS heren 1 hun wedstrijd tegen Wezep 1 niet winnen en leden ze een 0-4 verlies.

Padel
Op het padelveld wisten de teams van BAS zowel triomfen als nederlagen te ervaren. BAS zondag 1 haalde een 3-1 overwinning tegen Baarn 6, terwijl BAS vrijdag 2 niet in staat was om de Gouwe 3 te verslaan, met een uitslag van 0-4. BAS zondag 1 behaalde een 4-0 overwinning tegen Peakz Padel Zwolle 2.

Programma
De komende periode staan diverse wedstrijden op het programma. In het tennis staan voor woensdag 24 mei twee wedstrijden gepland. Om 19.00 staan Quick-Apeldoorn 2 - BAS 1 gemengd en Ugchellen 2 - BAS heren 1 op het programma. Donderdag 25 mei zullen de BAS dames 1 tegen Leusden 2 spelen en op vrijdag 26 mei is er een thuismatch voor BAS vrijdag 1 tegen de Voorst 1.

Voor de padelteams wordt op woensdag 24 mei om 19.00 een wedstrijd gespeeld tussen BAS vrijdag 2 en LTVL 8.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat