Home
Facebook Instagram

Winterlidmaatschap bij BAS Tennis & Padel

Winterlidmaatschap bij BAS Tennis & Padel Biddinghuizen - 24 oktober 2023.  Vanaf 1 november tot 1 maart aanstaande introduceert BAS Tennis & Padel in Biddinghuizen een speciaal winterlidmaatschap. Gedurende deze vier maanden kunnen liefhebbers van tennis en padel voor €40 onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten op het park van de vereniging.

Het winterlidmaatschap is niet alleen een uitgelezen kans om in de wintermaanden actief te blijven, maar biedt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd. "Of u nu een doorgewinterde speler bent of net begint met tennis of padel, dit winterlidmaatschap is een uitstekende manier om uw vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd te genieten van sport en gezelligheid", aldus de vereniging.

Om gebruik te maken van dit aanbod, kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier dat te vinden is op de website van de vereniging, https://www.bastennis.nl, onder de pagina 'lidmaatschap'. Het ingevulde formulier kan vervolgens worden verzonden naar ledenadministrateur Henk Aernaudts via het e-mailadres ledenadmin@bastennis.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat