Home
Facebook Instagram

Goede opbrengst 20ste editie Pinkstertoernooi 2019

Goede opbrengst 20ste editie Pinkstertoernooi 2019 Biddinghuizen - 16 juni 2019.  Van donderdag 6 juni tot en met maandag 10 juni 2019 is er bij BAS Tennis & Padel in Biddinghuizen in weer, wind en zonneschijn gestreden om de eer. Er werd zowel in het tennis als padel in 18 categorieën gespeeld

De winnaars op tennisgebied in de hoogste categorie, de mix 3/4,  zijn Richella Bakker en Marco Verwer geworden. Bij de heren dubbel 3/4 waren dit Max Kraak en Alexander Stickers en in de dames dubbel 6 zijn Marijke Bangma en Annet van Haaren de kampioenen.
Bij het onderdeel padel in de hoofdklasse waren Steven Gilberts en Daan van Seventer de sterksten.
 
Dit jaar werd er voor het eerst in het padel een ouder-kind poule gespeeld. Dit is goed bevallen. Na een spannende strijd tegen John en Hugo Dijkstra trokken Naud en Daniëlle Top aan het langste eind.
 
Gezien het hele toernooi in het teken stond van Stichting Dierennoodhulp Flevoland en het Alzheimer café Dronten werden er naast de wedstrijden diverse activiteiten georganiseerd, zoals een veiling en een loterij. Zo kon op Pinkstermaandag aan Stichting Dierennoodhulp Flevoland en  Alzheimer café Dronten beiden een cheque worden overhandigd ter waarde van € 2.500,=.
 
Wij kunnen concluderen dat BAS Tennis & Padel voor de twintigste keer een mooi en gezellig
tennis/padeltoernooi heeft georganiseerd waarbij zowel vrijwilligers, zo’n 153 deelnemers, toeschouwers en niet te vergeten een groot aantal sponsoren een prachtige opbrengst bij elkaar hebben gehaald voor het goede doel.
 
De Pinkstercommissie wil iedereen die mee heeft gewerkt aan het toernooi en het toernooi tot een succes heeft gemaakt, hartelijk bedanken.

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat