Home
Facebook Instagram

Najaarstoernooi 23 november: geef je op!

Najaarstoernooi 23 november: geef je op! Biddinghuizen - 30 oktober 2019.  De najaarscompetitie zit er alweer bijna op en daarmee is het tennis- en padelseizoen bijna ten einde. Om het goed met elkaar af te sluiten organiseren we een sluitingstoernooi. Dit doen we op zaterdag 23 november.We zullen starten om 17:00 uur met tennissen en padellen waarin we rondes spelen van een half uur. Om 18:30 gaan we met ze allen eten waarna we nog een aantal rondes spelen. We spelen niet met een vaste partner, iedereen geeft zich individueel op en speelt continu met iemand anders. Wel wordt er geprobeerd om de wedstrijden zo veel mogelijk op gelijkwaardig niveau in te delen.

Je kan je opgeven door te reageren op de mail die je hebt ontvangen of door Leen Baijense een bericht te sturen. Voor meedoen vragen we 5 euro in verband met de prijsjes en het eten. Geef daarbij ook even aan of je wilt tennissen of padellen.

Daarnaast zijn Leen en Dennis op zoek naar een vrijwilliger. Iemand die het eten wilt regelen, dit hoeft uiteraard niet te uitgebreid te zijn (denk bijvoorbeeld aan de lokale afhaalmogelijkheden). Lijkt dit je leuk? Stuur dan Dennis Kloosterman een bericht. 
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat