Home
Facebook Instagram

Tennis- & Padelbanen tot en met 28 April 2020 gesloten

Biddinghuizen - 2 april 2020.  Het Covid-19 virus heeft met haar opgelegde beperkingen geleid tot een verbod op samenkomsten.

Welke impact hebben de maatregelen?
 
Bijeenkomsten en evenementen met vergunning zijn al verboden tot 1 juni. Voor sportclubs geldt nu dus dat ze gesloten blijven t/m 28 april. Wat de nieuwe maatregelen precies betekenen voor de sport is niet helemaal duidelijk. De KNLTB kan dan ook nog niet precies zeggen wat de consequenties van de aangescherpte maatregelen zijn voor tennis en de start van de competities. De bond neemt nu onder voorbehoud als uitgangspunt dat de voorjaarscompetitie zou kunnen starten in het weekend van 9 en 10 mei.  Indien er, op basis van het  volgende regeringsbesluit dat op 21 april zal worden genomen, toch weer een verlenging van de sluitingsdatum van 28 april wordt uitgesproken, zal de bond hierover zo snel mogelijk een bericht uitvaardigen.  Uiteraard  proberen we hierover dan ook duidelijkheid te krijgen. We zullen altijd handelen in het belang van de gezondheid van leden en de tijd nemen om de gevolgen te overzien en de juiste beslissingen te nemen.

BOVENSTAAND HOUDT IN DAT ONZE TENNIS- & PADELBANEN T/M 28 APRIL 2020 NIET BESPEELD MOGEN WORDEN EN DAT HET PARK TOT DIE DATUM GESLOTEN BLIJFT.

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat