Home
Facebook Instagram

Corona Update (24 juni 2020) Versoepelingen

Biddinghuizen - 25 juni 2020.  Zoals bekend heeft de regering gisterenavond weer versoepelingen aangekondigd omtrent het COVID-19 virus.

Voorafgaand aan de aankodigingen van 24 juni 2020 hebben we bij de gemeente toestemming gekregen op het huidige protocol. Vanaf vandaag zijn de toiletten en kleedkamers weer beschikbaar voor gebruik. Telkens als er versoepelingen aangekondigd worden dienen we eerst het lopende protocol aan te passen bij de gemeente.

Voor onze club is de aankondiging van gisteren avond 24.06.2020 een verdere openstelling van de gebouwen waarbij dus is aangekondigd dat vanaf 1 juli het clubhuis weer opengesteld kan gaan worden en daar we dus langzaam maar zeker weer terug gaan naar het "oude" normaal.

Al met al goede ontwikkelingen en dat kunnen we zelf ook best een beetje regiseren om dit in stand te houden.

Hierbij blijft nog steeds de 1.5 meter regel van toepassing en is het belangrijk dat iedereen zich aan de hygiënemaatregelen van het RIVM houdt.

Samen met NOC*NSF kijkt de KNLTB naar de verdere uitwerking voor de sport. Welke voorwaarden gelden en wat betekent dit voor activiteiten, wedstrijden en evenementen op sportverenigingen. We doen ons best om de komende dagen iedereen te informeren.
Tot die tijd nogmaals het volgende: blijf fit allemaal en help waar nodig en waar kan, samen verslaan we het COVID-19 virus.

Met sportieve groet,
H.J.M. Stegeman
Voorzitter BAS Tennis & Padel 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat